• Gratis verzending v.a. €50
  • Kosteloos achteraf betalen
  • Snelste levertijd
  • 24/7 aanbiedingen
  • 14 dagen bedenktijd

Klanten geven ons een

Verzenden & Retourneren

Bij Pricestunter streven we naar de scherpste prijzen in de markt. We begrijpen dat prijs een cruciale factor is bij het maken van aankoopbeslissingen. Daarom zetten we ons in om concurrerende prijzen aan te bieden, zodat je waar voor je geld krijgt.

Om deze scherpe prijzen te handhaven, hanteren we een maximale levertijd van 2 weken. We doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, maar we hebben deze tijdslimiet om kosten te beheersen en onze prijzen laag te houden. We willen ervoor zorgen dat je niet langer dan 2 weken hoeft te wachten om je aankoop te ontvangen.

Bij Pricestunter geloven we dat je niet hoeft te kiezen tussen kwaliteit en betaalbaarheid. Ons doel is om je hoogwaardige producten te bieden tegen de scherpste prijzen, zonder concessies te doen aan de levertijden. We streven ernaar om binnen 2 weken te leveren, zodat je snel kunt genieten van je aankoop.

Bij Pricestunter zijn we toegewijd aan het bieden van de beste prijzen zonder in te leveren op kwaliteit. Onze klanttevredenheid staat voorop, en daarom werken we hard om ervoor te zorgen dat je binnen een redelijke termijn je bestelling ontvangt.

Wij verzenden gratis bij bestellingen vanaf €50!
De verzendkosten bij bestellingen in Nederland en België onder de €50 zijn €6,95! Bij bestellingen boven de €50 zijn worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Pakketservice
Wij versturen onze bestellingen met de PostNL, DHL of DPD. Je ontvangt van de vervoerder aan het einde van de dag of week een track en trace nummer, zodat je kunt volgen waar jouw pakket op dat moment is.

Verzenden buiten Nederland
Op dit moment versturen wij enkel nog bestellingen naar Nederland en België. Als je de kosten wilt weten voor verzending naar een ander land, neem dan contact met ons op.

Producten afhalen
Wij beschikken helaas niet over een magazijn waar jij als klant zo naar binnen kunt wandelen om je bestelling af te halen. 

Verkeerde product ontvangen of een defect?
Neem direct contact met ons op als je denkt dat je een verkeerd product hebt ontvangen of een artikel beschadigd is. Indien je geen contact opneemt en het zonder te melden aan ons retourneert kunnen wij de gemaakte verzendkosten niet vergoeden.

Retourneren
Ben je toch niet helemaal tevreden of voldoet het product niet aan je verwachtingen? Je hebt bij Pricestunter.com 14 dagen de tijd om de ontvangen producten aan ons te retourneren. De 14 dagen gaan in vanaf het moment dat je de producten hebt ontvangen. Na aanmelding van je retour heb je nog eens 14 dagen om de producten aan ons te retourneren.

Retourneren is in de meeste gevallen gratis indien je onze retourprocedure volgt (Alleen Nederland), indien je op eigen initiatief je bestelling aan ons retourneert kunnen wij de kosten niet vergoeden. De directe kosten van het terugzenden van de goederen zijn voor uw rekening.

Wil je producten aan ons retourneren? Lees hier meer over de retourprocedure.

2024 Copyright PriceStunter | Powered by SiteAdvice
PriceStunter