• Gratis verzending v.a. €50
  • Kosteloos achteraf betalen
  • Snelste levertijd
  • 24/7 aanbiedingen
  • 14 dagen bedenktijd

Klanten geven ons een

Klachtenprocedure

Pricestunter.com streeft naar tevredenheid, we zijn dan ook pas tevreden wanneer jij blij wordt van onze service. Mocht je onverhoopt niet blij worden van je bestelling, meld het ons!

Het kan zijn dat je een klacht heeft over Pricestunter.com. Dat vinden wij heel vervelend en willen wij graag oplossen! Kwaliteit en service zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Wij willen dat je tevreden over ons bent en met enthousiasme kunt spreken over het assortiment, onze communicatie, de verzending en je ervaring met onze service! Daarom doen wij er alles aan om je klacht naar tevredenheid af te handelen en je ervaring met Pricestunter.com positief te laten zijn. Wij zien je klacht als een uitdaging en aanleiding om onze communicatie, service en kwaliteit te verbeteren.

Hoe nu verder?
We lossen je klacht graag op, dat lukt het snelst wanneer je contact op neemt met onze klantenservice. We zijn elke werkdag van 10:00 uur tot 17.00 uur bereikbaar via email info@pricestunter.com. Wij streven naar een snelle afwikkeling van de klacht (opname klacht binnen 1 werkdag en binnen 14 dagen ontvangt u een oplossing

Ben je dan niet tevreden met het antwoord? Zoek het hogerop en schrijf onze General Manager aan. Je kunt hem mailen info@pricestunter.com. Binnen 5 werkdagen kun je dan een antwoord verwachten.

2024 Copyright PriceStunter | Powered by SiteAdvice
PriceStunter