• Gratis verzending v.a. €50
  • Kosteloos achteraf betalen
  • Snelste levertijd
  • 24/7 aanbiedingen
  • 14 dagen bedenktijd

Klanten geven ons een

Over Pricestunter

De scherpste prijzen en snelle levering binnen 1 a 2 dagen!

Bij Pricestunter streven we naar het aanbieden van de scherpste prijzen en een snelle levering binnen 1 à 2 dagen. We begrijpen dat prijs een cruciale rol speelt bij jouw aankoopbeslissing. Daarom zetten we ons in om ervoor te zorgen dat onze prijzen uiterst concurrerend zijn, zodat je altijd de beste deals kunt bemachtigen.

Om onze scherpe prijzen te handhaven, hebben we een snelle leveringstermijn van slechts 1 à 2 dagen. Hoewel we altijd proberen om zelfs sneller te zijn, hebben we deze tijdslimiet ingesteld om kosten te beheersen en onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Ons doel is om jou zo snel mogelijk van je bestelling te laten genieten, en we werken hard om ervoor te zorgen dat je nooit langer dan 1 à 2 dagen hoeft te wachten.

Bij Pricestunter geloven we dat kwaliteit en betaalbaarheid perfect samengaan. Ons streven is om je de beste producten te bieden tegen de scherpst mogelijke prijzen, zonder dat dit ten koste gaat van de levertijd. Daarom zetten we ons in om jouw bestelling binnen 1 à 2 dagen te leveren, zodat je snel kunt genieten van je aankoop.

Kantoor

Molenstraat 40A
5995BJ Kessel (Limburg)
Nederland
* Geen bezoekadres.

Onderdeel van United Wholesale Group B.V.
KVK: 85164097
BTW: NL863531660B01
Telefoon: (+31) 085-0805529
Email: info@pricestunter.com

Magazijn

Pricestunter.com
Molenstraat 40A
5995BJ Kessel (Limburg)
Nederland
* Geen afhaallocatie

2024 Copyright PriceStunter | Powered by SiteAdvice
PriceStunter